Support

Villa CALISTA

IČIĆI

Villa CALISTA

Udaljenost od plaže: 220m

Udaljenost od centra: 270m

VILLA Calista - NAJAM - VIP usluga.

Villa Calista je luksuzna hrvatska vila sa 4 - 8 udobnih soba, privatni wellness centar, veliku privatnu garažu za 6 autiju, izuzetni privatni bazen i prekrasan veliki vrt. Smješten u Ičićima, u Opatiji, u mirnom i zelenom području i samo 150 m od mora, idealna je odmor kao hrvatska elitna vile za smještaj.
Villa Calista se prostire na 4 razine etaža . Četvrta etaža je prazna tako da gosti na trećem i drugom stupnju imaju 100% privatnost.
Treća razina na 190 m2 sadrži impresivnu dvoranu s granitom; luksuzna kuhinja / blagovaona s granitom i svim modernim aparatima i opremom; grandiozan dnevni boravak sa granitom, kućno kino, elegantna čista kožni kauč set; velika terasa sa granitom, elegantna blagovaonica i panoramskim pogledom na more; spavaća soba s bračnim krevetom, mahagonij parket i pogled na more; udobna spavaća soba s velikim krevetom i mahagonij parketom; soba sa dva bračna kreveta sa mahagoni parketom; jedna izvanredna kupaonica u prirodnim onyx-om s jacuzzijem; jedno kupatilo od luksuzne keramike s parnom kupelji; odvojeni WC i ormar soba. Kompletan 100% svila posteljinu napravljena posebno za vile.
Druga razina na 190 m2 sadrži impresivnu dvoranu s granitom; luksuzna kuhinja / blagovaona s granitom i svim modernim aparatima i opremom; grandiozan dnevni boravak sa granitom, kućno kino, elegantni kožni kauč; velika predvorje sa granitom, elegantna blagovaonica i panoramskim pogledom na more; spavaća soba s bračnim krevetom, mahagoni parket i pogledom na more; udobna spavaća soba s velikim krevetom i mahagoni parket; jedna izvanredna kupaonica u prirodnim oniks s jacuzzijem; jedno kupatilo od luksuzne keramike s parnom kupelji; odvojeni WC i ormar soba. Kompletan 100% svila posteljinu napravljena posebno za vile.
Na prvom katu sa 140 m2 sadrži intimnu wellness centar sa saunom, tušem i stol za masažu, prostranom teretanom, velikom rekreativnom sobom s biljarom i pingpong stol i prostor za uređaje s centralnim grijanjem.
Oko atraktivne Ville Calista, na 2500 m2, gosti imaju i za najam privatni bazen 13x6 m sa širokom terasom, fenomenalnim ležaljkama, prostorom za jelo sa roštiljem i granitnim stolom i spektakularnim pogledom na more, veliku privatnu garaža za 6 automobila, impresivni mediteranski vrt s više od 500 vrsta cvijeća i drveća i lijepo privatno igralište za košarku i mali nogomet.

Villa CALISTA

Pošalji upit

Broj kreveta: 8

Površina: 190

Opis smještajne jedinice

Raspoloživost termina