Support

Apartmani - MARIS

WiFi Internet

IČIĆI

Apartmani - MARIS

Udaljenost od plaže: 400m

Udaljenost od centra: 350m

Smještajni objekt sa 8 apartmana.
Apartmani Maris- novi smještajni objekt smješten u Ičićima, 400 metara od gradske plaže. Udaljen je od Opatije 4,1 km.

Novo otvoreni apartmani imaju sezonski otvoreni bazen grijan od 3.4.-15.10., hidromasažnu kupku grijanu na 32°C također otvorena i grijana od 3.4.-15.10. Gostima je na raspolaganju prostor oko bazena, roštilj i prostor za sunčanje. Svaka jedinica ima pogled na more, besplatni Wifi i parking, potpuno opremljenu kuhinju s perilicom posuđa, prostor za sjedenje i uživanje u pogledu te klimu u svim prostorijama.

Apartman MM1 (4+2)

Pošalji upit

Broj kreveta: 2

Površina: 60

Opis smještajne jedinice

Apartman MM1 nalazi se na prvom katu, nudi balkon i terasu sa pogledom na more, wi-fi,klimu u svim prostorijama, potpuno opremljenu kuhinju ( perilica posuđa, hladnjak, kuhalo za vodu, toster, aparat za kavu , kuhinjski pribor i sl.), dnevni boravak sa tv-om ravnog ekrana sa satelitskim programima.
Apartman sadrži vlastitu kupaonicu u kojoj se nalazi tuš bez praga, bide, sušilo za kosu te perilica rublja.
Sadrži 2 sobe sa bračnim krevetom te tv-om ravnog ekrana sa satelitskim programima.
Korištenje bazena, roštilja,te hidromasažne kupke. Glačalo i stol za glačanje po potrebi. Zgrada sadrži lift. Zvučna izolacija u svim apartmanima, parking osiguran- pod nadzorom kamera.

Raspoloživost termina

Apartman MM2 (4+2)

Pošalji upit

Broj kreveta: 2

Površina: 60

Opis smještajne jedinice

APARTMAN MM2 (4+2)- Apartman MM2 nalazi se na prvom katu, nudi balkon i terasu sa pogledom na more, wi-fi, potpuno opremljenu kuhinju ( perilica posuđa, hladnjak, kuhalo za vodu, toster, aparat za kavu, kuhinjski pribor i sl.), dnevni boravak sa tv-om ravnog ekrana sa satelitskim programima. Apartman sadrži vlastitu kupaonicu u kojoj se nalazi tuš bez praga, bide, sušilo za kosu te perilica rublja. Sadrži 2 sobe sa bračnim krevetom te tv-om ravnog ekrana sa satelitskim programima. Korištenje bazena, roštilja,te hidromasažne kupke. Glačalo i stol za glačanje po potrebi. Zgrada sadrži lift. Zvučna izolacija u svim apartmanima, parking osiguran- pod nadzorom kamera.

Raspoloživost termina

Apartman M1 (2+2)

Pošalji upit

Broj kreveta: 1

Površina: 39

Opis smještajne jedinice

APARTMAN M1 (2+2)- Apartman M1 nalazi se na prvom katu, nudi balkon sa pogledom na more, wi-fi, potpuno opremljenu kuhinju ( perilica posuđa, hladnjak, kuhalo za vodu, toster, aparat za kavu kuhinjski pribor i sl.), dnevni boravak sa tv-om ravnog ekrana sa satelitskim programima. Apartman sadrži vlastitu kupaonicu u kojoj se nalazi tuš bez praga, sušilo za kosu te perilica rublja. Sadrži jednu sobu sa bračnim krevetom te tv-om ravnog ekrana sa satelitskim programima. Korištenje bazena, roštilja, te hidromasažne kupke. Glačalo i stol za glačanje po potrebi. Zgrada sadrži lift. Zvučna izolacija u svim apartmanima, parking osiguran- pod nadzorom kamera.

Raspoloživost termina